T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Süleyman TURGUT - Okul Müdürü

              

         Viranşehir Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde bu yıl, yeni arkadaşlar, yeni eğitim çevresi ve yeni heyecanlarla birlikte bana yeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Okulumuzda bir kurum kültürü oluşturmak öncelikli hedefimizdir.

           Kalite kültürü oluşturmak için de eğitim ve öğretim başta olmak üzere insan kaynakları ve kurumsallaşma, sosyal faaliyetler, alt yapı, toplumla ilişkiler ve kurumlar arası ilişkileri kapsayan 2018-2023 stratejik planı hazırlanmıştır. Okulda yaptığımız bütün faaliyetlerde temel ilkelerimizden biri ve en önemlisi planlanan işin ya da projenin sadece kâğıt üzerinde kalmamasıdır.

Birey olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimize ve onları kazandıracağımız toplumumuza onların olumlu bir katkı sağlayacağına, bir fark, bir farklılık yaratacağına inandığımız bütün çalışmalarda olduğu gibi Toplam Kalite Yönetimine de ciddiyetle sürdürülmektedir.

Okulumuz idare, öğretmen, öğrenci, veli ve bütün personelimiz ile birlikte, dinamik ve güvenilir bir ailenin mensubu olmanın bilinci ve şevkiyle çalışmanın sonucunda; Okul içi ve dışı etkinlikleri, sosyal faaliyetleri ile hedeflediğimizden çok daha kısa bir süre içinde çevremizde en çok tercih edilen ve istenilen mesleki ve teknik Anadolu lisesi hâline gelmesini sağlamaktır.